spuh.hr

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Dobrodošli na stranice SPUH-a

Obavijest HZMO-a

E-mail Ispis PDF

OBAVIJEST HRVATSKOG ZAVODA ZA MIROVINSKO OSIGURANJE – SREDIŠNJA SLUŽBA

Šest mjeseci ranije obavijestite Zavod o namjeri podnošenja zahtjeva za mirovinu

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje poziva buduće umirovljenike da šest mjeseci prije podnošenja zahtjeva za mirovinu obavijeste Zavod o namjeri odlaska u starosnu ili prijevremenu starosnu mirovinu te pokretanjem postupka tzv. pretkompletiranja podataka brže ostvare svoje pravo kada podnesu zahtjev za mirovinu.

Ažurirano Utorak, 09 Veljača 2010 09:44 Više...
 

PRENOSIMO IZ NOVOG LISTA

E-mail Ispis PDF

Davorin Mlakar prije sedam mjeseci preuzeo je čelno mjesto ponovno osnovanog Ministarstva uprave. Resor dobro poznaje jer je istu funkciju obavljao i ranije, od 1994. do 1998. godine. No, ovaj put fotelja mu je puno užarenija. Jedno od prvih i najvažnijih obećanja Vlade Jadranke Kosor bilo je da će se konačno, nakon 19 godina, provesti reforma glomazne, skupe i neučinkovite državne administracije.

Ažurirano Utorak, 09 Veljača 2010 18:31 Više...
 

PREGOVARAČKA PLATFORMA SINDIKATA POREZNE UPRAVE HRVATSKE

E-mail Ispis PDF

S ciljem kvalitetnijeg pregovaranja i dogovaranja na sjednici u Varaždinu 08.12.2009. godine Predsjedništvo SPUH-a donijelo je Pregovaračku platformu...

Ažurirano Srijeda, 27 Siječanj 2010 12:45 Više...
 

Božićnica 2009

E-mail Ispis PDF

U petak 11. prosinca 2009. potpredsjednik Vlade RH i ministar financija gospodin Ivan Šuker pozvao je na konzultacije predstavnike 7 sindikata državnih službenika, kao i predstavnike sindikata javnih službi i to na odvojenim sastancima. Naglasio je i da državnim i javnim službama ni jedan mjesec nije kasnila plaća, dok u realnom sektoru ima zaposlenika kojima su u pitanju i božićnica i plaća i radno mjesto. Također je ustvrdio da su javni i državni službenici i namještenici u privilegiranom položaju u odnosu na one koji su zbog globalne krize ostali bez posla. Od sindikata je traženo da prihvate ponudu, a u slučaju nepristajanja Vlada će sama donijeti odluku.

Ažurirano Srijeda, 17 Veljača 2010 19:53 Više...
   


Stranica 59 od 59

Anketa

Smatrate li da će Vlada držati dogovora oko povećanja plaća za 6 %?
 

Prijava korisnika

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 15